Aston Martin Auto Nieuw

Aston Martin DB10 Built for Bond, James Bond!

Aston-Martin-DB10-3

FacebookEmailTwitterPinterestPrintShare

Aston Martin DB10 Built for Bond, James Bond!

Het zal niemand ontgaan zijn dat op 28 oktober aanstaande de 24e James Bond film, ‘Spectre’, in première gaat. Zoals ook in veel voorgaande Bond films zal James ook in deze film weer spectaculaire achtervolgingen uitvoeren in een Aston Martin. Vijftig jaar geleden was de eerste auto van James Bond de iconische DB5. Dit keer is het de Aston Martin DB10. Kijk maar niet in het modellenaanbod van Aston Martin, want daar zal je hem niet aantreffen. Speciaal voor ‘Spectre’ heeft Aston Martin namelijk een zeer exclusieve sportwagen ontworpen en daarvan 10 stuks geproduceerd. Bij de filmopnames zijn 7 stuks in de prak gereden, er zijn er dus nog maar 3 over. Op 31 oktober komt de auto eenmalig naar Nederland en jij kunt daarbij zijn! 

De buitenkant

De auto ziet er spectaculair uit: glad, slank, snel, klassiek elegant maar toch agressief. Dat laatste vooral door die brede achterkant. Hij lijkt op de Aston Martin V8 Vantage, maar dan met een langere wielbasis en grotere spoorbreedte, vooral aan de achterkant. Jammer dat er nog maar 3 exemplaren zijn! Overigens; je weet natuurlijk nooit, als er veel interesse komt voor deze Bond sports car, dan zou het maar zo kunnen dat…In ieder geval biedt deze auto wel een kijk op de designrichting die Aston Martin op gaat.

Van binnen

Omdat de DB10 niet bedoeld is voor de verkoop is aan de binnenkant vooral gebruik gemaakt van onderdelen van een Aston Martin V8 Vantage.

Onder de motorkap

Er is door Aston Martin niet bekend gemaakt welke motor is geplaatst in de DB10. Meest waarschijnlijk is dat het de 6.0-liter V12 motor is die ook in de DB 9 zit. Het is een supersnelle motor met max 547 pk.

Reserveer in je agenda!

Wil je de DB10 wel even in z’n achterste knijpen, dan hebben we goed nieuws voor je: op 31 oktober komt de auto eenmalig naar Nederland en wel naar de showroom van Kroymans Aston Martin in Hilversum. De showroom is tussen 09:00 en 12:00 uur alleen voor de pers open en tussen 13:00 en 19:00 kan iedereen naar binnen om de supercar te bewonderen. Of Daniel Craig in de rol van James Bond aanwezig zal zijn is twijfelachtig, but who cares, het gaat natuurlijk om de auto, toch?

DB9 GT Bond Edition

Aston Martin wil natuurlijk wel meeliften op het komende succes van de James Bond film, ‘Spectre’, en brengt daarom van de DB9 GT een speciale, tot 150 stuks gelimiteerde, DB9 GT Bond Edition op de markt. Inclusief diverse features zoals unieke zwarte “black diamond” 20-inch wielen, blank aluminium sierdelen en carbon windgeleiders aan voor-en achterkant. De auto is zilver gespoten en uiteraard ontbreken de discrete ‘007 Bond Edition’ naamplaatjes niet. Van binnen vallen het met Alcantara leder beklede stuurwiel en de exclusieve carbon middenconsole op. Je krijgt er een mooie Globe-Trotter trolley case bij en een Omega Seamaster Aqua Terra 150m James Bond Limited Edition horloge.

Maak nader kennis met de spectaculaire Aston Martin DB10:

En uiteraard hebben we de lange versie van de trailer van de James Bond film ‘Spectre’ voor je:

Aston-Martin-DB10-3Aston-Martin-DB10-5Aston-Martin-DB10-9Aston-Martin-DB10-2 Aston-Martin-DB10-4Aston-Martin-DB10-7Aston-Martin-DB10-Aston-Martin-DB10-10 Aston-Martin-DB10-8Aston-Martin-DB10-6
Wil jij op de hoogte blijven van het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!

The post Aston Martin DB10 Built for Bond, James Bond! appeared first on Lifestyle News | Jouw online Lifestyle magazine! |.

About the author

Jeffrey

Leave a Comment