Beauty Clinique Nieuw

Clinique: het 3-stappen huidverzorgingssysteem

tavi-gevinson-main

FacebookEmailTwitterPinterestPrintShare

Clinique: het 3-stappen huidverzorgingssysteem

-Advertorial-

Een goed gestylde outfit en een sophiticated hairdo zijn elementen die van belang zijn om jezelf zelfverzekerd te voelen. De allerbelangrijkste basis die hier echter aan ten grondslag ligt is een gezonde en stralende huid. Een lichte make-up en een goede outfit vormend dan slechts de details om je goede features te accentueren.

Het 3-stappen huidverzorgingssysteem

Om deze gezonde en stralende huid te verkrijgen heeft Clinique het Clinique 3-Stappen Huidverzorgingssysteem ontwikkeld: 3 producten. 3 minuten. 2 maal per dag. Ontwikkeld door dermatologen en op maat gemaakt voor elk huidtype. Deze logische routine van reinigen, exfoliëren, hydrateren is alles wat je nodig hebt om stralend, helder, vol leven te ontwaken.

Ambassadrice Tavi Gevinson

Schrijver. Redacteur. Actrice. Een business lady pur sang met een overvolle agenda. Als 11-jarige begon ze een online magazine ‘Style Rookie’ dat de eerste 5 dagen meer dan 1 miljoen hits verzamelde. En toen ze 15 was werd ze als spreker uitgenodigd op de bekende internationale TEDxTeen conferentie.

Hoe kwam Tavi voor het eerst in aanraking met Clinique? “Een paar jaar geleden tijdens een fotoshoot zei de make-up artieste ‘Dit heb jij nodig!’. Ze had het over de gele moisturizer, Dramatically Different Moisturizing Lotion. Dit product bleek heel uniek te zijn, en maakt nu uit van mijn dagelijkse huidverzorging.”

En dit is wat Tavi Gevinson ons mee wil geven..

 

 

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!

 

The post Clinique: het 3-stappen huidverzorgingssysteem appeared first on Lifestyle News | Jouw online Lifestyle magazine! |.

About the author

Jeffrey

Leave a Comment