Amsterdam Beauty Nieuw

De Föhnbar: een heerlijk gevoel van luxe

defohnbar-2

FacebookEmailTwitterPinterestPrintShare

De Föhnbar: een heerlijk gevoel van luxe

Een zeer bekend fenomeen in het buitenland; de ‘blowout’. Dit concept maakt langzaam ook zijn intrede in Nederland. Kapperszaken zijn ruimtes aan het indelen waar alleen geföhnd kan worden maar dit is niet hun key focus. Tot nu! De Föhnbar heeft haar deuren namelijk geopend in de Amsterdamse Frans Halsstraat. Geweldig voor drukke business ladies zoals wij, tussen een aantal afspraken door en om vanuit werk perfect te kunnen verschijnen op een etentje of event. 

Wassen en stylen

De Föhnbar is een nieuw salonconcept met één simpele activiteit: het föhnen van haar. Er wordt niet geknipt of gekleurd, het gaat puur & alleen om het wassen en stylen van het haar. En dit voor een vaste, duidelijke prijs van €30,-. Een afspraak maken kan, maar is niet perse nodig. Perfect dus wanneer je ineens een lastminute uitnodiging binnengekregen hebt.

Het zit beter en blijft zitten

“Het heerlijke en luxe gevoel als iemand je haar doet: het zit beter en het blijft beter zitten. Maar als je voor elke blow out de hoofdprijs moet betalen bij de kapper wordt dit toch wat minder aantrekkelijk. En dan moet je ook nog op tijd zijn voor het maken van een afspraak. Genoeg redenen voor ons om een betere en leukere optie zelf te creëren”, aldus Lindsay Pimontel, eigenaar van De Föhnbar.

Over de oprichtsters

Oprichtster Lindsay Pimontel was jarenlang werkzaam als marketeer bij internationale bedrijven als L’Oréal, Danone en Elite Model Look. Tijdens een bezoek aan familie in Amerika kwam zij in aanraking met het concept en was gelijk verkocht. Samen met partner Josje van Hagen – bekend als oprichtster van Showpony Productions, een allround boekings, productie- en entertainmentbureau met een gigantisch netwerk van host(s)esses, modellen, dansers, acrobaten, acts en entertainers – richtte zij in 2015 De Föhnbar op.

Kijk voor meer informatie op: www.defohnbar.nl.

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!

 

The post De Föhnbar: een heerlijk gevoel van luxe appeared first on Lifestyle News | Jouw online Lifestyle magazine! |.

About the author

Jeffrey

Leave a Comment