Auto

Een proefrit in de gloednieuwe Hyundai Tucson

hyundai_tucson

FacebookEmailTwitterPinterestPrintShare

Een proefrit in de gloednieuwe Hyundai Tucson

– Advertorial –

Een aantal dagen geleden schreven wij al een artikel over de lancering van de verrassende Hyundai Vision G Coupé, we moeten alleen nog even wachten voor hij ook in Europa verschijnt. Er is echter nog een heel interessant model van Hyundai dat al wel beschikbaar is: de gloednieuwe Hyundai Tucson. En als je deze stoere kerel op wielen nu komt ophalen voor een proefrit dan maak je ook nog eens kans op de TomTom Bandit.

Indrukwekkende mix van technologie en design

Deze Hyundai begon in 2004 onder de naam Hyundai Tucson, vervolgde zijn weg in 2010 als de Hyundaiix35 en komt nu weer terug onder zijn oude vertrouwde naam. Het model is echter alleen maar mooier en beter geworden. Door zijn robuuste, zelfverzekerde voorkomen komt de nieuwe Tucson karaktervol over. Opvallend zijn de gedetaileerde vloeiende vormen en tegelijk strakke lijnen. Het grote elektrisch bedienbare panoramadak zorgt voor veel lichtinval. Maar het aantrekkelijke en stoere uiterlijk van de nieuwe Hyundai Tucson is er niet alleen voor de show. Het levert ook een lage luchtweerstand op. Samen met de grote spoorbreedte is hiermee de stabiliteit bij hoge snelheid verzekerd. Hierbij is het natuurlijk van belang dat het ook met de veiligheid goed zit en ook daar heeft Hyundai veel energie in gestoken. De Tucson beschermt zijn inzittenden optimaal dankzij een uitgekiende combinatie van zeer sterke staalsoorten en intelligente veiligheidstechnologieën.

Wat kun je verwachten van zo’n proefrit en hoe maak je kans op de TomTom Bandit? Je ziet het in deze video..

 

 

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!

 

The post Een proefrit in de gloednieuwe Hyundai Tucson appeared first on Lifestyle News | Jouw online Lifestyle magazine! |.

About the author

Jeffrey

1 Comment

Leave a Comment