bibliotheek Lifestyle Nieuw

Gratis en legaal e-books downloaden

flickr.png

gratis_e-book_downloaden

FacebookEmailTwitterPinterestPrintShare

Gratis en legaal e-books downloaden

Er is niet heerlijkers dan even helemaal tot rust komen met een goed boek. Nu zijn wij het helemaal met jullie eens dat een hardcopy-variant natuurlijk het allerfijnste is, maar wij zijn inmiddels ook fan van de e-reader. Het scheelt gewoon ontzettend veel gewicht! Hierbij een aantal website-tips waarop je gratis e-books kunt downloaden en lezen, zonder dat je illegaal bezig bent.

Gutenberg

De website van project Gutenberg biedt een enorm assortiment aan gratis e-books in diverse talen. De organisatie digitaliseert boeken waarvan het auteursrecht is verlopen of als een auteur daar toestemming voor geeft. Je vindt hier klassiekers maar ook recentere boeken.

Google Boeken

Een enorme database vol e-books waaraan dagelijks duizenden nieuwe titels worden toegevoegd. Je vindt hier rechtenvrije klassiekers, maar ook recente boeken (tegen betaling).

De Bibliotheek

Oké, deze laatste is niet gratis, maar die paar tientjes per jaar heb je er natuurlijk zo uit. Als je vooral van recente boeken houdt, is dit wellicht een goede optie voor je. Even lid worden en je kunt het gigantische assortiment aan e-books zo downloaden en op je e-reader.

 

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!

 

The post Gratis en legaal e-books downloaden appeared first on Lifestyle News | Jouw online Lifestyle magazine! |.

About the author

Jeffrey

Leave a Comment