Beauty bumble en bumble Nieuw

Haarverzorging in de winter

Maroccanoil.png

Mason_Pearson

FacebookEmailTwitterPinterestPrintShare

Haarverzorging in de winter

In de winter heeft je haar net dat beetje extra verzorging nodig om statisch en beschadigd haar te voorkomen. Om je een handje op weg te helpen hebben wij een aantal winterfavorieten voor je op een rijtje gezet.

 

Mason Pearson Handy Bristle (€79,50)

Mason_Pearson

De Mason Pearson is de Rolls Royce onder de borstels en wat ons betreft onmisbaar in de herfst en winter. De Mason zorgt ervoor dat het haar minder statisch geladen wordt en laat het op de lange termijn ook meer glanzen, in tegenstelling tot gewone borstels die het haar juist snel stuk maken.

Color Minded Shampoo van Bumble enBumble (250 ml €32,55)

Bumble_Bumble

In de herfst en winter kiezen we vaak voor een intensere kleuring. Om de tint mooi te houden is de complete color minded serie van Bumble en Bumble perfect. De kleur blijft er prachtig en van glanzend van. En mocht jaar haar beschadigd zijn door de zomer, dan brengen de verzorgende herstellende ingrediënten het zo weer in topconditie.

Potion 9 van Sebastial Professional (150ml €28,80)

sebastian-professional-potion-9-profile

Dit product biedt zowel verzorging als hold. De formule bestaat namelijk uit 80% voeding en 20% verstevigende ingrediënten. Het is vooral geschikt voor de herfst en winter, omdat het je haar hydrateert en statische reacties neutraliseert. Je brengt Potion 9 aan op handoekdroog haar en je fohnen het daarna droog.

Moroccanoil Original Treatment (100 ml €40,55)Moroccanoil

Heeft je haar vooral verzorging nodig? Dan is dit bekende product de oplossing. Je kunt het gebruiken als conditioner en als stylingproduct. Het temt pluizig en statisch haar direct en voorkomt het ook in de toekomst. Je kunt deze olie eigenlijk altijd aanbrengen, zowel voor het drogen ter bescherming als erna voor extra glans en een antifrizz effect, ideaal.

 

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!

 

The post Haarverzorging in de winter appeared first on Lifestyle News | Jouw online Lifestyle magazine! |.

About the author

Jeffrey

Leave a Comment