Auto Nieuw

Lamborghini Winter Accademia

cover

FacebookEmailTwitterPinterestPrintShare

Lamborghini Winter Accademia

Wij hebben een geweldige tip voor jullie!

Squadra Corse, de rijschool van Lamborghini, organiseert van 25 – 27 februari 2016 in het Italiaanse Livigno (in de Alpen tegen de Zwitserse grens aan) de Ultimate lce Driving Experience, Corso Intensivo.

Waar bestaat het arrangement uit?

Het arrangement bestaat uit 3 dagen, op de 2e dag krijg je van Lamborghini medewerkers een hele dag instructie over hoe met Lamborghini’s op een speciaal aangelegd, glad ijs/sneeuw circuit, te rijden, glijden, slippen, gillen, noem maar op. Je leert de juiste technieken toe te passen in normaal gesproken gevaarlijke situaties.

Samen met een specialist van Lamborghini kun je rijden in een Lamborghini Aventador (700 pk), of een Lamborghini Huracán (610 pk). Je hoeft dus zelf geen Lamborghini te bezitten. Leer te rijden en driften op een spectaculair gladde ondergrond en dat in een fantastisch mooi ski-oord.

Livigno

Livigno is een plaatsje hoog in de Alpen, aan de Italiaans-Zwitserse grens. Het is sneeuwzeker van het eind van november tot eind april. Omdat het daar echt beren-koud (-30 graden Celsius) kan zijn, wordt ook wel “Klein-Tibet” (Piccolo Tibet) genoemd.

In het centrum zie je de karakteristieke houten gebouwen, maar ook een voetgangerszone met winkeltjes, vol met luxueuze producten uit het hogere segment. En daar is ook een goede reden voor: Livigno is al van oudsher een tax-free dorp! Het is goed bereikbaar met de auto, in een paar uur ben je in Milaan, Innsbruck en Bergamo.

Hotel Lac Salin Spa & Mountain Resort

Je bivakkeert in het hoog gewaardeerde 4-sterren Hotel Lac Salin Spa & Mountain Resort. Het ligt tegen de skipistes aan, dus skiën tot aan de deur. Elke kamer beschikt over een eigen balkon met een adembenemend uitzicht op de Alpen.

Het programma

Je checkt in op 25 februari om 16.00 en je vertrekt weer op 27 februari na het ontbijt. Ja,…tenzij je er nog een paar dagen aan vastknoopt om te skiën! Dit is het programma:

dag1

dag-2
dag3

De kosten van het Lamborghini arrangement zijn:

€ 4.800 voor de deelnemer en € 950 voor de partner (die niet deelneemt aan het rijden op het circuit).

Inbegrepen bij deze prijzen zijn 2 overnachtingen in Hotel Lac Salin, welkomst drankje, diner op de eerste avond, lunch op de 2e dag, catering op het circuit en uiteraard voor de deelnemer het rijden (onder begeleiding van een instructeur) op het circuit in een Lamborghini.

Aanmelden kan via de website  of via het mailadres concierge@lamborghinievents.com.

Kijk hier voor een sfeer-impressie!

Lamborghini-Winter-Accademia Lamborghini-Winter-Accademia2 Lamborghini-Winter-Accademia3 Lamborghini-Winter-Accademia4 Lamborghini-Winter-Accademia5 Lamborghini-Winter-Accademia7 Lamborghini-Winter-Accademia8 Lamborghini-Winter-Accademia9 Lamborghini-Winter-Accademia10 Lamborghini-Winter-Accademia11 Lamborghini-Winter-Accademia12 Lamborghini-Winter-Accademia13 Lamborghini-Winter-Accademia14 Lamborghini-Winter-Accademia15

 

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!

 

The post Lamborghini Winter Accademia appeared first on Lifestyle News | Jouw online Lifestyle magazine! |.

About the author

Jeffrey

Leave a Comment