Café Panache Food Nieuw

Lifestyle NWS Culinair: Oktober 2015

kasteelheemstede

FacebookEmailTwitterPinterestPrintShare

Lifestyle NWS Culinair: Oktober 2015

Lifestyle NWS publiceert iedere eerste donderdag van de maand een nieuwe Lifestyle NWS Culinair waarin wij vijf culinaire tips voor jullie op een rij zetten. Deze rubriek is tot stand gekomen omdat wij wekelijks werden overspoeld met vragen over de beste plekjes voor zakelijke meetings en diners of privé-etentjes in stijl. Check maandelijks de Lifestyle NWS Culinair en je weet precies waar je moet zijn.

Restaurant Kasteel Heemstede

kasteelheemstede
Restaurant Kasteel Heemstede is zoals de naam al doet vermoeden gevestigd in het in 2002 geheel gerestaureerde Kasteel Heemstede. De oude gewelven, marmeren vloeren en intieme ruimten maken dit tot een bijzonder restaurant met totaal 50 zitplaatsen. In de keuken heeft Patron-Cuisinier André van Doorn zich omringd met een enthousiaste brigade met een verleden in topbedrijven en met één gemeenschappelijke deler: gedrevenheid en gevoel voor kwaliteit. Een culinair pareltje dat je absoluut zelf een keer moet ervaren!

Restaurant Kasteel Heemstede 
Heemsteedseweg 20
3992 LS Houten
Website Restaurant Kasteel Heemstede

Restaurant De Librije

de_librije

Jonnie wordt op vierentwintigjarige leeftijd chef-kok bij Restaurant De Librije en enkele jaren later neemt hij het restaurant samen met Thérèse over. In 2004 is De Librije het tweede restaurant in Nederland dat een derde ster krijgt. Onlangs publiceerde wij een inspirerend carrière-interview met business lady Thérèse Boer en deze maand highlighten wij haar schitterde restaurant De Librije.

“Veel mensen noemen het koken met regionale producten onze specialiteit, maar wij denken eerder dat we speciaal zijn juist omdat we geen specialiteit hebben. Wanneer je kookt en bedient met hart en ziel, vanuit je gevoel, is alles immers speciaal. Samen met ons team verkennen wij iedere dag de mogelijkheden van een liefdevolle relatie tussen wijn en spijs. De dingen die we daarbij telkens weer ontdekken willen we aan u laten proeven, om u te verwennen, zonder poespas.”

De Librije (3 michelinsterren)
Spinhuisplein 1
8011 ZZ Zwolle
Website De Librije

Restaurant De Hoefslag

Restaurant_De_Hoefslag_04Of je op zoek bent naar een locatie om te lunchen, dineren of iets meer privé culinair te genieten, bij restaurant De Hoefslag in Bosch en Duin ben je op het juiste stijlvolle adres.

“Een ster verdienen is een ster koesteren” voor Patron Cuisinier Karl van Baggem. Karl tovert met veel kennis van zaken, creativiteit en liefde voor zijn vak, samen met zijn brigade de meest verrassende en originele gerechten op tafel. Of u nu zelf uw keuze maakt van de a la carte kaart of kiest voor een Chef’s menu; uw lunch of diner bij de Hoefslag staat garant voor een onvergetelijke beleving!

Lunchen en dineren doe je in de sfeervolle serre met uitzicht over de parkachtige tuin, omzoomd met oude bomen. Bij mooi weer kun je heerlijk genieten op het gezellige en verwarmde terras, een absolute aanrader!

De Hoefslag (1 michelinster)
Vossenlaan 28
3735 KN Bosch en Duin
Website De Hoefslag

MR PORTER

MRPORTER

Fine dining op het kruispunt van bekend en onbekend. MR PORTER opende op 1 oktober de deur naar een onvolprezen fine dining experience in de stilistische nok van het historische Rijkskantoorgebouw voor Geld- en Telefoonbedrijf en het nieuwe W Amsterdam. Dualisme, een constante strijd van uitersten, definieert het karakter van MR PORTER. Het traditionele steakhouse transformeert tot een sexy en verrassend gegeven. Oprichter en bedenker van deze nieuwste toevoeging aan het scala van prijswinnende concepten van The Entourage Group is de internationaal gerenommeerde hospitality-entrepreneur Yossi Eliyahoo; “Op het kruispunt van het bekende en het onbekende ontstaat magie. MR PORTER vertaalt dit in een culinaire belevenis die de wereld niet eerder heeft gezien.”

MR Porter
Spuistraat 175
1012 VN Amsterdam
Website MR PORTER

Café Panache

cafepanache

 

Café Panache is een geweldige optie als je op zoek bent naar een locatie voor een event of een gezellige avond met vriendinnen.  Ondanks de enorme ruimte heeft Café Panache een warme en urban chique uitstraling. Dineren kan aan de gezellige ronde tafels, maar er is ook een lange bar waar je kunt kiezen uit de uitgebreide selectie van bar bites en cocktails.

Het Parool schreef in april 2015:
“Verfijnde gerechten van de markt, met bravoure geserveerd. Het nieuwe Café Panache op de Ten Katestraat is een ware A-locatie.”

Café Panache
Ten Katestraat 117
1053 CC Amsterdam
Website Café Panache

 

Have a Lifestyle NWS Culinary month!

XOXO 

Team Lifestyle NWS

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!

The post Lifestyle NWS Culinair: Oktober 2015 appeared first on Lifestyle News | Jouw online Lifestyle magazine! |.

About the author

Jeffrey

Leave a Comment