Lifestyle

Nederlandse bars in lijst beste van de wereld

Je zult het bijna niet geloven, maar twee Nederlandse bars hebben een plek bereikt op de lijst van beste bars ter wereld. Het gaat hierbij om een top 50. De Londense bar Artesian is uitgeroepen tot beste bar in de lijst die de naam World’s Best Bar Awards draagt.

Tales&Spirits en Door74 beste Nederlands bars

Het is vast geen verrassing dat de twee bars in onze hoofdstad gevestigd zijn. Tales & Spirits wordt sfeervol en intiem genoemd, terwijl Door74 juist op de lijst is geplaatst om haar klassieke, maar toch moderne stijl.

Populaire bars

De juryleden keken vooral naar gastvrijheid, drankaanbod en sfeer. ‘Chique hotelbars staan in dezelfde lijst als ingetogen hipster-tentjes. Uiteindelijk draait het erom welke bar mensen graag bezoeken’, zegt de organisatie over de lijst.

Europa goed vertegenwoordigd

Op de lijst staan dit jaar bars uit 26 steden in 19 landen. Bijna de helft van de bars is in Europa gelegen. Londen presteerde het best. Negen bars, waarvan er drie in de top 5 staan, staan op de lijst. Meer dan 400 juryleden, onder wie journalisten en horeca-eigenaren uit 53 landen, kozen de winnaars.

Het bericht Nederlandse bars in lijst beste van de wereld verscheen eerst op Lifestylejetset magazine.

About the author

Jeffrey

Leave a Comment