#Cupidrone liefde Lifestyle

Valentijnsdag: command cupid!

flickr.png

valentijnsdag

FacebookEmailTwitterPinterestPrintShare

Valentijnsdag: command cupid!

– Advertorial –

Het is alweer bijna zover: Valentijnsdag! de dag van de liefde, het verliefd zijn, de liefde verklaren of het gewoon iets liefs doen voor iemand waar je gek op bent. En hoe kun je jouw liefde voor iemand beter tonen dan met bloemen? Onze partners kunnen de meest uitgebreide etentjes, weekendjes weg of creatieve cadeautjes voor ons bedenken, maar zeg nou eerlijk dames: hoe romantisch is het om verrast te worden met gewoon één prachtige rode roos?

Romantiek met een hightech boog

Cupido struint dit jaar de straten van Parijs en Berlijn af, uitgerust met een hightech boog met smartphone met ingebouwde camera, en gaat daarmee op zoek naar jouw love-at-first-digital-sight. Spot je een potentiële liefde via zijn camera? Command Cupid! Hij deelt ter plekke namens jou een roos uit aan jouw Valentijn of Valentina. En leukste is dat je de reactie live kunt zien via Periscope. Cupido is via deze livestream op 14 februari live te volgen in Parijs (@CupidonConnecte) en in Berlijn (@CommandCupid). En dit is wat je dan zoal kunt verwachten….

 

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!

 

The post Valentijnsdag: command cupid! appeared first on Lifestyle News | Jouw online Lifestyle magazine! |.

About the author

Jeffrey

Leave a Comment